Thursday, 7 July 2011

Easy cOmE,Easy gO~~~ :'((

Forget The Times He Walked By,
Forget The Times He Made Me Cry,
Forget The Times He Spoke My Name,
Remember Now I'm Not The Same.
Forget The Times He Held My Hand,
Forget The Sweet Things If I Can,
Forget The Times & Don't Pretend,
Remember Now He's Just My Friend!! </3

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Finally,ape yg aku takutkn dh terjadi..
Senang nye dye ucapkn kate2 perpisahan..
Mcm aku ni lnsg x bernilai tuk dye..xpe,aku akn b'sbar..
Sume ni dugaan tuk aku.. :')

Even aku dh mimpikn kjadian ni mnggu lpas,tp aku still ssh nk caye..
Yelah,sekelip mate je dye hilang dr idup aku..
Easy c0me and easy g0 bt0l la..
Aku hrap tmpt aku d aty dye,still k0s0ng..
Jgn brani2 bg kat gurl len taw..haha :'(

Aku dh luahkn sume nye kt buddy aku,Afiqah Farzana..
Tenx,my budddy..U always be there 4 me <3
Dye un alami nasib yg same..Tp,rasenye dye kne lbih tr0k k0t..
Ssh t0l syg sum1 ni kn??

Stat fr0m t0day,aku da xnk syg 0rg lbeh2 kcuali My Family..
Tk0t si0t..Tk0t dikecewakn again..Da x snggup nk hadapi nye lg..
Bkn senang aku nk jtuh aty kat 0rg..Jtuh minat tu je yg senang..
Eh,jap2..jtuh cinta and jtuh minat laen,0ke..X sme lnsg..

Aku taw aku xkn bleh lupekn dye..Lau bleh un,ntah ble la..
Dye nk aku anggp dye sbg kawan je phni??WTF!!!
Ssh babe..Aku xmgkin leh anggp k0 cmtu lah..
Xpndai la nk ubh pasaan aku tu skelip mate jep..

Erm,k0 still ngaku k0 syg aku and pasaan tuh still xkn brubh..
Are u kidding me??Cmni k care k0 syg kn 0rg??
Want t0 be al0ne??Since when??A m0nth ag0??Huhh =.="
Give me a gud reas0n lar..Dat's n0 en0ugh 4 me t0 kick u fr0m my life T.T
0kie2..Aku un da mls dh nk ckp pape..Aku xnak dh merayu pd 0rg yg x sudi..

Ape2 un,THANK U S0 MUCH 4 everything u did since we c0uple </3
NUR SYUHADA,u hve t0 be str0ng..Pe lishh.. hmm :')






No comments:

Post a Comment