Friday, 22 July 2011

kENakALan di zAmaN mUda-mUdi :p

 nie buddy2 yg slalu j0in kenakalan aku :)


Sesuai ngn tjuk entry aku kli nie,aku nk cte sal kenakalan 
aku tyme aku muda2 dlu..
Bkn b’mksd aku da tua ek..juz skunk da mkin matured..haha

Well2..aku dlu emg nakal skit KOT..
Aku emg xske ikut rules sk0lh..
Spnjang 5 taun aku duk 0stel,5 taun gak r aku bwk fn..
Tiap2 taun,xnah miss taw..haha
Lau kne rmpas pm,pndai lar bwt alsn tuk amik blik..
Aku xnah amik ble aker taun..
Mne bleh than d0e..addicted to henf0l l0l XD

Aku nie slalu p0nteng kls..
Taun kegemilangn aku sal p0nteng nie tyme aku 
f0rm 2 n f0rm 4..
Mmg da mke black list p0nteng r krenye..
Ade jep alsn aku tuk m0nteng..haha
Awl taun f0rm 5 un aku nah blik td0 d0m sbb ngntuk sgt..
Lu duk lam kls un,bkn msuk lam kpale..da bi0l derr..huk3

Mase aku f0rm 5,aku ttbe jep leh jd MPP..
Hadoii..bala-bala ~.~ cmne lar mke cam aku nie leh jd MPP??
Rmai yg plek n lawak ble tgk aku pkai bju MPP.. =.=”
Derrr..ade aku kesahh??haha

Status MPP or pljr bese still x menggugat kenakalan aku tuh :p
Aku juz akn tegas ble tyme aku b’tugas..
Lau dak2 nkal,aku ade care t’sndri lau nk tgur di0rg..
Aku xtk0t nk b’suara lau dlm msyrt MPP *gurls jelah
Mne aku rse xpuah aty,aku luah..xske simpan2..

Mase p’tghn taun,aku nah bwt hal skit.. T.T
Yg nie xnk cte..TOP secret..haha
Tp,Alhamdulillah..x r smpai kne buang dr MPP..

Tyme sp0tcheck lam dewan,aku prnh gak tlg 
dak2 seludup kuar fn..
Lau bab2 fn,aku x kesah..cz,aku phm npe dye0rg bwk.. :))
Sme cm aku lar k0t..addicted..haha
S0,lau nk suh aku tlg seludup,,aku n0 hal lar..hee

Aku slalu gak g sk0lh lewat..Mase tu da aker f0rm5..
Dak2 f0rm5 gne jadual anjal..
Kls kte0rg stat lwt..cz kne g surau dlu..
Aku un ape lg..mle lar mngmbil kesempatan..haha
Aku g sk0lh lewat..td0 lam d0m smpai kul8..
Ble kls da nk mle,bru aku g..hee
Yg pasti nye,aku x la bwt sume tu s0rg2..
Aku n s0rg ag gank aku..
Kte0rg dh lar sme2 MPP..mmg MPPterbaek’ r.. XD

Yg paling bez,ble tyme bru dtg 0stel ph dr cuti raye..
Aku n de gank akn men mercun kat tepi dwn mkn..
Sy0k t0l men ngn gank2..
Mercun tu,0f k0s lar aku yg bwk..haha
Aku men tyme 0rg da td0..xbez r men awl2..
Dak2 h0stel rmai yg mlut cm l0ngkg..
Small matter un nk lap0r..ntah pape.. =="

N0w,aku t0l2 rindukn zman sk0lah dlu..
Rindu nk bwt kje2 gle..rindu nk lepak ngn kwn2..
Rindukn sume hal..H0stel SBTELB mmg terbaek r..
Byk lg sbnr nye hal2 gle yg aku bwt..
Yg d ats tuh juz ringn2 je KOT..haha
Yg berat2 aku simpan dlu.. :p

p/s: aku RINDU sume hal zaman high sk0l aku.. ^^



No comments:

Post a Comment